Като продължение на участието си в пленер "Пристан", Наньо беше поканен да участва в международния проект "Картина от мнозина" на Арт център "Орхидея". Приносът му към тази мащабна идея са четири платна с птички, обединени от темата "Четири сезона".

Идеята за проекта се ражда през 2011 година, за да обедини творческите  индивидуалности  на безброй художници в една безкрайна картина. Регламентът за участие ограничава авторите единствено откъм формата - те трябва да нарисуват четири малки картини, с размер 20х20 см, които след това да се слеят в общото платно. Целта е да се привлече вниманието на художниците  от страната и извън нея и да им се даде възможност за творческа изява, без ограничения в изразните средства и художествените похвати.

От началото на проекта в него са се включили над 500 творци от България и чужбина, а огромното многолико платно е гостувало в Карлово, Стара Загора, Варна, Хисаря, Севлиево, Плевен, Бургас и София. До 20-ти октомври общата картина ще бъде изложена в Данчовата къща в Пловдив.